هزینه جراحی بینی

هزینه جراحی بینی : یکی از دغدغه هایی که ذهن افراد متقاضی جراحی بینی را به خود مشغول می نماید هزینه های مربوط به جراحی بینی می باشد که تعیین آن به عوامل و فاکتورهای بسیار زیادی بستگی دارد.

 

هزینه جراحی بینی

 

وجود مشکلات ظاهری در بینی مانند بزرگ بودن حفره های آن، وجود قوز بر روی ناحیه پل بینی ، بزرگ بودن و افتادگی نوک بینی موجب کاهش اعتماد به نفس و ناراحتی برخی از افراد می شود.

به همین سبب افراد به جراحان زیبایی مراجعه نموده و برای انجام جراحی بینی اقدام می نمایند، انجام جراحی بینی با اهداف زیبایی را جراحی زیبایی بینی می گویند.

لازم به ذکر است که جراحی بینی تنها با اهداف زیبایی صورت نگرفته و هدف از انجام جراحی بینی می تواند اهداف درمانی باشد.

انحراف بینی ، شکستگی بینی و پولیپ بینی از جمله مشکلات موجود در عملکرد طبیعی و تنفسی بینی هستند که با انجام جراحی درمانی بینی می توان آن ها را برطرف کرد.

هزینه جراحی زیبایی بینی

نمی توان هزینه ای را به طور دقیق و مشخص برای جراحی بینی مشخص کرد، زیرا تعیین هزینه جراحی بینی به عوامل زیر وابسته است:

  • نوع بینی

بینی ها با توجه به میزان ضخامت استخوان های شان و همینطور پوست آن ها به دو نوع استخوانی و گوشتی تقسیم می گردند.

میزان ضخامت پوست بینی های گوشتی زیاد و میزان ضخامت استخوان و غضروف های آن ها کم می باشد در حالیکه بینی های استخوانی از غضزروف هایی با استحکام و ضخامت زیاد و پوستی با ضخامت کم ساخته شده اند.

به طور کلی هرچه استحکام استخوان های بینی زیاد بوده و ضخامت پوست آن کم باشد، انجام جراحی بینی راحت تر می باشد.

بنابراین هزینه جراحی بینی استخوانی کمتر از جراحی بینی گوشتی می باشد.

  • میزن ایرادات بینی

نوع ایراد و میزان آن در بینی افراد مختلف متفاوت می باشد.

هرچه ایرادات بینی بیشتر باشد جراحی بینی سخت تر خواهد بود، بنابراین بدیهی است که هزینه جراحی یک بینی استخوانی با میزان ایرادات کم، کمتر از هزینه جراحی یک بینی استخوانی با مشکلات زیادی همچون قوز بسیار شدید و افتادگی زیاد خواهد بود.

  • دستمزد جراح بینی

دستمزد جراح بینی معمولاً بر اساس میزان تجربه و تخصص او تعیین می گردد، هرچند که وجدان جراح بینی نیز در تعیین دستمزد او بی تاثیر نیست.

ممکن است با تبلیغاتی همچون جراحی بینی با قیمت ۲ میلیون برخورده باشید، باید بگوییم که چنین چیزی وجود نداشته و در صورت وجود، دریافت این مبالغ از سوی رزیدنت هایی صورت می گیرد که به تازگی کار خود را شروع نموده و به دنبال کسب تجربه می باشند.

  • هزینه کلینیک یا بیمارستان
  • هزینه داروها و غیره.

هزینه جراحی درمانی بینی

هزینه عمل انحراف بینی ، هزینه عمل پولیپ بینی و هزینه دیگر جراحی هایی که با اهداف درمانی انجام می شوند از سوی بیمه های پایه و تکمیلی تقبل خواهد شد.

ثبت نام
اطلاع از
guest
0 دیدگاه ها
بازخورد درون خطی
دیدن همه سوالات
Call Now Button