جراحی سینوس ها

جراحی سینوس ها : همیشه هدف از جراحی بینی اصلاح فرم بینی یا زیبایی فرم بینی نیست و گاهی بیماران به علت بیماری هایی که منشا در بینی دارند به جراح پلاستیک بینی مراجعه می کنند.

جراحی درمانی بینی در مواقعی انجام می شود که فرد دچار مشکلات تنفسی یا سردردهای شدید وعلاسم دیگری باشد .

به طور مثال سینوزیت از بیماری هایی است که بارزترین علائم آن سردردهای خفیف یا شدید است .

هنگامی که علائم خفیف باشند و فرد ناراحتی نداشته باشد می توان بیماری را با دارو کنترل کرد ولی در مواقعی که بیماری پیشرفت کند و علائم شدید شوند نیاز است که از طریق جراحی بینی اقدام به رفع مشکل نمایند.

جراحی سینوس ها

رایج دلیل انجام جراحی درمانی بینی

بیشترین دلیل انجام جراحی درمانی بینی رفع پولیپ بینی و انحراف بینی است .

هر دو بیماری گفته می شوند می توانند دارای علائمی باشند ولی علائم پولیپ بینی مشابه با سرماخوردگی است و همین امر فرد را به اشتباه می اندازد که دچار سرماخوردگی شدید است یا دچار پولیپ بینی شده است .

همچنین به علت اینکه انحراف بینی فرم نیز را تحت تاثیر قرار می دهد در اغلب موارد با کجی بینی اشتباه گرفته می شود.

بنابراین اگر شک کردید که دچار بیماری در ناحیه بینی شده اید حتماْ نزد یک متخصص گوش و حلق و بینی بروید و مشکل خود را مطرح کنید تا اقدامات لازم صورت بگیرد .

برای درمان بیماری های مرتبط با سینوس از روش هایی چون آندوسکوپ بینی استفاده می شود .

در مواقع بسیار حادتر امکان دارد بینی به علت ویروس های عفونتی که بر اثر سرماخوردگی های متعدد به وجود می آیند دچار تورموهای خوش خیم یا بدخیم شود .

اولین علائم بیماری های بینی در اکثریت مواقع در ارتباط با عملکرد تنفسی فرد است .

به همین دلیل نباید نسبت به بیماری های بینی سهل انگار باشید  و در اسرع وقت برای درمان بیماری مرتبط با بینی اقدام نمایید.

هزینه جراحی سینوس ها

برای تعیین هزینه در ابتدا باید مشکل بینی مشخص شود .

تشخیص دقیق مشکل بینی باید توسط یک جراح متخصص بینی انجام شود زیرا در حیطه کاری جراح بینی است و خود فرد به سختی می توان مشکل بینی را تشخیص دهد .

البته برخی از مشکلات بینی مانند سینوزیت دچار علائمی هستند که بیمار را دچار شک می کنند بنابراین تشخیص دقیق تنها توسط جراح متخصص بینی امکانپذیر است .

پس از تشخیص مرحله بیماری می توانید دستمزد جراح بینی برای انجام جراحی بینی سینوس ها جویا شوید .

هدف از جراحی سینوسی چیست؟

هدف از جراحی سینوس ها این است که به بهبود و تسکین مشکلات مزمن و مکرر سینوسی کمک کند که با درمان‌های دارویی و روش‌های غیرجراحی قابل کنترل نیستند. این مشکلات ممکن است شامل سینوزیت مزمن ، انسداد سینوس‌ها ، عفونت‌های مکرر یا رشد پولیپ‌های سینوسی باشد.

در این جراحی ، هدف اصلی باز کردن مجاری سینوسی و بهبود تخلیه سینوس‌ها است تا جریان طبیعی هوا و مخاط در این نواحی به حالت عادی بازگردد. این بهبودی نه تنها به کاهش علائم ناخوشایندی مانند سردرد ، فشار سینوسی و گرفتگی بینی کمک می‌کند ، بلکه کیفیت زندگی بیمار را نیز به‌طور چشمگیری افزایش می‌دهد. جراحی سینوس معمولاً زمانی توصیه می‌شود که درمان‌های دارویی مؤثر واقع نشده‌اند و بیمار همچنان از علائم ناراحت‌کننده رنج می‌برد.

جراحی آندوسکوپی سینوس و بینی بر روی چه سینوس‌هایی می‌تواند انجام گیرد؟

جراحی آندوسکوپیک سینوس ، یکی از پیشرفته‌ترین روش‌های جراحی برای درمان مشکلات سینوسی است که به دلیل کم‌تهاجمی بودن و دقت بالای آن ، محبوبیت زیادی پیدا کرده است.
این جراحی می‌تواند بر روی تمامی سینوس‌ها انجام گیرد ، از جمله سینوس‌های فرونتال (در ناحیه پیشانی) ، ماگزیلاری (در ناحیه گونه‌ها) ، اتموئیدال (در بین چشم‌ها) و اسفنوییدال (در ناحیه پشت بینی).
بسته به محل دقیق مشکل، جراح از ابزارهای تخصصی برای دسترسی به سینوس‌های هدف استفاده می‌کند تا مجاری مسدود شده را باز کرده و هر گونه بافت غیرطبیعی مانند پولیپ‌ها را بردارد.
این روش به دلیل دقت بالا و کاهش عوارض پس از عمل، به‌خصوص برای سینوس‌های عمیق‌تر و حساس‌تر مانند اسفنوییدال، بسیار مؤثر است و امکان بهبود سریع‌تری را برای بیمار فراهم می‌کند.

چرا جراحی آندوسکوپی سینوس توصیه می‌شود؟

عمل آندوسکوپی سینوس به دلایل مختلفی توصیه می‌شود که یکی از مهم‌ترین آنها کم‌تهاجمی بودن این روش است. در این نوع جراحی، به‌جای ایجاد برش‌های بزرگ و دستکاری‌های گسترده ، از ابزارهای نازک و دقیق آندوسکوپی برای دسترسی به سینوس‌ها و انجام تغییرات لازم استفاده می‌شود. این به معنای درد کمتر، دوره نقاهت کوتاه‌تر و کاهش احتمال عوارض جانبی است.

همچنین ، این روش به پزشک اجازه می‌دهد تا با دقت بیشتری مناطق مشکل‌دار را مشاهده و درمان کند، که به‌ویژه در مواردی که سینوزیت مزمن یا رشد پولیپ‌های سینوسی وجود دارد ، بسیار مهم است.
جراحی آندوسکوپی سینوس معمولاً زمانی توصیه می‌شود که سایر روش‌های درمانی مانند داروها یا شستشوهای سینوسی مؤثر نبوده‌اند و بیمار همچنان از علائم ناراحت‌کننده‌ای مانند انسداد بینی ، سردردهای شدید یا عفونت‌های مکرر رنج می‌برد.

ثبت نام
اطلاع از
guest
0 دیدگاه ها
قدیمی ترین
جدیدترین بیشترین رای
بازخورد درون خطی
دیدن همه سوالات
Call Now Button